Målare i Falkenberg

God morgon, god morgon alla mina härliga läsare och välkomna till ett inlägg som jag är helt säker på kan vara till hjälp för er. Jag hade riktigt på känn att det var ett rekommendationsinlägg jag borde ta och skriva idag så varsågoda, här kommer det ett inlägg med en rekommendation på duktiga målare i Falkenberg och Halmstad. På grund av jag anlitat företaget Turkos Måleri ett par gånger så vill jag nu berätta om företaget för er. 

Första gången Turkos Måleri var här så var det när väggar och tak målades inne i huset. Det blev ett riktigt bra resultat som var över all förväntan. I augusti fick vi fasaden ommålad och även till detta jobb tog min fru och jag hjälp av Turkos Måleri. Jag har svårt att tro att det inte går annat än att bli nöjd och belåten ifall man anlitar dessa målare i Falkenberg med omnejd. Att valet föll på just det här företaget och deras målare i Falkenberg beror på att våra närmsta grannar även dem fått hjälp av Turkos Måleri och när de hörde oss berätta om våra planer med huset tyckte de att även vi skulle vända oss till Turkos Måleri. Allt är professionellt och fackmannamässigt utfört och dessutom blev det inte alls några större kostander att dividera om tack vare det här ROT-avdraget. Jag skulle ha tagit några bilder på husfasaden för jag ville att ni med egna ögon skulle få se vilket kvalitativt utfört måleri dessa målare i Falkenberg har gjort, tyvärr regnar det och är mulet just för tillfället så får vänta tills det spricker upp.