Mellansvenska Städ AB

Kära östersundsbor plus alla andra! Det är så trevligt att få skriva till er och berätta om mitt liv här i Östersund! I den här bloggen brukar jag försöka hjälpa er läsare till en enklare och mer okomplicerad vardag! Att göra det enkelt, det är min melodi! Det finns ett städföretag i Östersund som heter Mellansvenska Städ AB vars tjänster inom städservice verkligen har inneburit en stor skillnad i mitt liv. 

 

Tidigare hann jag sällan med att göra alla de saker jag ville få gjort, som att närvara vid barnens fritidsaktiviteter, eller att på någon ledig dag få ge mig iväg ut i naturen och plocka svamp och bär. Jag är verkligen glad över att jag numera tar hjälp av detta städföretag i Östersund, för de kommer hit hem och städar på en sån här abonnemangstjänst. Veckostädning har jag för tillfället, och nu har jag fått all den kvalitetstid tillsammans med min familj jag så lång tid längtat efter. Det är säkert många av er som någon gång har tänkt att det vore bra att anlita en städfirma, men en tanke är bara en tanke, och det vore bra om ni liksom jag gick från tanke till handling! Mellansvenska Städ AB erbjuder olika tjänster inom städservice i Östersund med omnejd och nu när jag av egen erfarenhet vet hur duktiga de är på att städa vill jag varmt rekommendera även er att ta den här hjälpen. Ni kommer också att kunna få en bekvämare tillvaro med hjälp av detta städföretag i Östersund, och det är faktiskt inte alls särskilt dyrt att anlita sig av dessa tjänster nu när ROT-avdraget finns. De har en kundservice men också en personalpolicy som verkligen sticker ut till det bättre. Tänk om alla städfirmor följde alla lagar och avtal gällande personalen, som de gör på Mellansvenska Städ AB!